Wie schrijft hier?

Ik heb dit altijd al willen doen omdat ik benieuwd ben wat er in de spuitfabrieken van Europa gebeurt. Ik zal na een aantal van mijn ontdekkingen als ik mijn volgende Europese land te bezoeken. En, hopelijk, zal ik wat informatie vinden die enig licht op de spuitproductieindustrie zal werpen.

Hier is een foto van de nieuwe spuit fabrikant. Ik kan ook garanderen dat de eerste productiespuit zal worden vervaardigd in een fabriek die eigendom is van Nederlandse of Oostenrijkse bedrijven, omdat we met de fabrieksmanagers en de fabrieken zelf hebben gesproken over hun spuitproductieproces.

Dus, hier is wat ik vond, na het gaan naar de fabriek. Er is veel administratieve rompslomp om op dit punt te komen, maar we zijn erin geslaagd om in de fabriek te komen en het productieproces te bekijken. Het is vrij ingewikkeld, dus ik zal u een voorbeeld laten zien.

De fabrieksmanager zal een aantal medewerkers in de productielijn hebben, die samenwerken. Dit wordt een productielijn genoemd.

Mijn visie

Mijn passie is om onze ervaring van het verzamelen en houden van spuiten en wat we ermee doen te delen. De spuit en de container zijn een cruciaal onderdeel van het verzamelen en bewaren van onze spuiten.

Wij zijn een vriendelijke gemeenschap met een liefde voor spuiten en haar geschiedenis. Om op de hoogte te blijven van al het spuiten gerelateerd nieuws plaatsen we ook nieuws over onze spuiten hier in deze blog. De spuit is een van de meest gewilde items onder verzamelaars en spuit gerelateerde liefhebbers. Elk jaar is er veel vraag naar de spuit, dus we hopen dat we dit jaar goed kunnen doen in de spuitverkoop. We hebben een paar nieuwe spuit gerelateerde producten om te proberen en te helpen bij het maken van onze spuit collectie beter en beter. De nieuwe spuit, gemaakt door Vakantie spuiten, is in de vorm van een spuithouder. Het stelt de gebruiker in staat om een spuit te bevestigen aan zijn / haar tailleband. De Vakantie spuithouder is niet bedoeld om te worden gebruikt voor spuitcollectie, omdat het ontwerp alleen voor persoonlijk gebruik is.

Toen ik deze blog in 2013 begon, was ik de eerste persoon die over spuiten op het internet schreef. De reden achter deze, geloof ik, is omdat er zo veel spuiten rond dat ik in staat was om te schrijven over een breed scala van onderwerpen met betrekking tot spuiten (alle spuiten, en niet alle spuiten hebben een naam). Ik heb veel geleerd over spuiten, en over spuitgebruik, en over spuit-minder spuiten.

Ik denk dat de reden dat ik heb geschreven zo veel over spuiten is, voor een deel, omdat spuit-minder spuiten zijn rond voor zo lang, ze zijn niet alleen de norm, ze zijn uitgegroeid tot de norm. Als u geen spuit-minder spuiten gebruikt, zou u het niet kunnen realiseren. Ik heb echter gemerkt dat de meeste mensen zich niet bewust zijn dat spuit-minder spuiten beschikbaar zijn, en spuit-minder spuiten zijn zo gebruikelijk dat het moeilijk is om een tijd te herinneren wanneer spuit-minder spuiten waren niet zo gebruikelijk.

Mijn vader vertelde me altijd dat spuiten goed zijn voor mensen zoals ik, die graag dingen verbergen, maar ook graag naar dingen kijken. Hij vertelde me om deze kleine naalden te nemen en ze te houden in de palm van mijn hand (mijn linkerhand, omdat de andere wordt gebruikt voor andere dingen) en om ze te gebruiken op deze manier:

In het geval van een naald in de palm, wordt het gebruikt om vast te houden aan, of om de punt van de spuit te verwijderen, waar ik het nu over heb. Hier is nog een foto van de naald in de palm: De naalden van mijn rechterhand. Ik gebruik spuiten voor deze sinds voordat ik geboren werd en dat is waarom ik een zeer scherpe rechter wijsvinger. Het is het enige deel van mijn lichaam dat zo lang is geworden. Ik moest leren de juiste manier om deze spuiten te gebruiken en het kostte me wat tijd om te wennen.