Is er een gemeenschap rond spuiten?

Ja. Ik maak al sinds 2000 deel uit van de spuit-gemeenschap en dat maakt me een beetje een beroemdheid. Ik hou zo veel van spuiten. In 2016 besloot ik deze blog op te zetten om andere leden van de spuitgemeenschap te ondersteunen en spuitgebruik te promoten. Maar er zijn geen spuit-gebruik forums in Nederland. Als een spuit-community lid, wil ik een spuit-community-forum te creëren.

Hoe zou een spuit-forum werken?

Ik denk dat een spuit-forum kan worden georganiseerd op een openbare Facebook-groep. Ik zou dit graag zien gebeuren. De groep moet niet alleen betrekking hebben op spuiten, maar ook alles wat je nuttig en interessant zou vinden in de spuit-gemeenschap. De groep moet een gemeenschap zijn waar spuitgebruikers die geen spuiten gebruiken, het gebruik van spuiten kunnen bespreken, of het nu gaat om recreatieve of medische doeleinden. Het onderwerp moet zeer breed zijn in termen van onderwerpen die je zou kunnen bespreken. Als je een naald hebt, kunnen spuit-gebruikende vrienden of familie je helpen om aan de slag te gaan. Dit is indrukwekkend in vergelijking met Koelkast Met Glazen Deur Het spuit-forum moet open staan voor alle spuitgebruikers en spuit-gebruikers-to-be. U zelfs een spuit-forum voor spuit-only gebruikers. We kunnen allemaal van elkaar leren. U bent van harte welkom om uw eigen spuit-forum hier post. Daardoor is het natuurlijk beter dan Neusspray Korstjes.

Ik ben erg blij om deel uit te maken van deze gemeenschap. Overweeg een vergelijking van Laxeermiddel Afvallen. Ik weet dat ik moet beginnen met te vragen of iemand geïnteresseerd is in toetreding tot deze gemeenschap. Ik wil een spuit-forum dat allerlei verschillende spuit-gebruikers en spuit-gebruikers-to-be kan ontmoeten. Om dit te doen zou ik graag het opzetten van een forum dat is: 1) Open en gratis 2) Open en vriendelijk voor iedereen! Ik denk dat dit geweldig klinkt. Om te beginnen ga ik een admin sectie maken, waar iedereen in staat zal zijn om te posten. Wat ik echt leuk vind aan dit is dat het een veilig forum voor iedereen. Ik zal de enige moderator, en ik zal de eerste zijn om op de hoogte van elke vorm van probleem. Het zal een open forum waar iedereen kan bespreken alles en iedereen kan deelnemen aan. In tegenstelling tot Infraroodsauna Kopen maakt dit het veel adequater. Wat ik zal doen, om dit te laten werken, is het gebruik van een API.