Inkomsten genereren

Houd er rekening mee dat we niet verantwoordelijk zijn voor acties of gevolgen die in de toekomst kunnen gebeuren, omdat we je geen pijn willen doen en je niet mag verwachten dat we je beschermen.

Dus laat u informeren over alle mogelijke risico's en complicaties die u kunnen overkomen door te klikken op "Lees meer" aan de rechterkant of aan de rechterkant van deze pagina. Zorg ervoor dat u alle risico's die u worden geconfronteerd begrijpen en zorg voor jezelf dienovereenkomstig. Onze website is volledig gratis, geen advertenties, geen malware, en geen cookies van derden. Als je de website niet wilt gebruiken, schakel je de adblocker op je apparaat uit en/of gebruik je de adblocker vanuit een andere browser. U ook lezen over de juridische situatie met betrekking tot spuiten in Nederland en het Verenigd Koninkrijk.

Ik neem de verantwoordelijkheid voor mijn daden of de gevolgen die daaruit kunnen voortvloeien.

U moet altijd gebruik maken van een goede hygiëne bij het hanteren van spuiten en wanneer u te maken heeft met andere producten en informatie met betrekking tot deze of spuiten in het algemeen.

Naast het bovenstaande maken we ons ook zorgen over andere zaken die in de toekomst een potentieel verlies van vertrouwen en respect kunnen veroorzaken voor het merk van een drogisterijapotheek. We hebben het over mogelijk misbruik van spuiten door minderjarigen. Wij zijn ons bewust van verschillende gevallen waarin dergelijk misbruik van spuiten zich in de afgelopen 5 jaar heeft voorgedaan. Daarom hebben we besloten om contact op te nemen met een vertegenwoordiger van deze drogisterij apotheken, om hen te vragen over de situatie van dergelijke zaken. Dit was een uiterst ingewikkeld en langdurig proces. Tot onze verbazing is ons verteld dat de verantwoordelijke autoriteiten in deze landen maatregelen nemen om dergelijke problemen te voorkomen en dat de apotheek in kwestie niet verantwoordelijk is voor dergelijk misbruik. Zij zeiden, dat aangezien deze apotheken zijn gevestigd in andere landen, deze zaken worden beschouwd als buiten de controle van de autoriteiten van die landen.